Description
TONDEO Mythos Offset Degażówki 5.75″ 9004
TONDEO MYTHOS OFFSET 5.75″ DEGAŻÓWKI FRYZJERSKIE 9004 Degażówki fryzjerskie Tondeo Mythos Offset 5.75″ to profesjonalne narzędzie, które sprawdzi się w każdym salonie fryzjerskim. Specjalna śruba regulacyjna pozwala na pełne dopasowanie nożyczek według własnych potrzeb, co zwiększa komfort pracy. Degażówki wzbogacone zostały w opatentowany, niezwykle przydatny system Star-Autocleanser, który zapewnia ich samooczyszczanie. Ząbki w kształcie tulipana wykonane są według innowacyjnej metody obróbki elektroiskrowej. Tulipanowy kształt na zębatych główkach zapewnia precyzyjną powierzchnię strzygącą. Niższa partia noża zwęża się umożliwiając swobodne spadanie ściętych włosów, co ułatwia strzyżenie. Delikatnie zaokrąglony kształt ząbków poza krawędzią tnącą powoduje, że praca z tymi degażówkami jest jeszcze łatwiejsza i przyjemniejsza. Degażówki Tondeo Mythos Offset 5.75″ wykonane zostały z nierdzewnej stali łożyskowej o najwyższej twardości, bez dodatku niklu. Dzięki specjalistycznej powłoce o wysokim połysku są niezwykle trwałe i odporne na zadrapania oraz wszelkiego rodzaju związki chemiczne. Dodatkową zaletą jest również to, że powłoka jest całkowicie neutralna alergicznie. Degażówki fryzjerskie Tondeo Mythos Offset 5.75″: Nierdzewna stal łożyskowa. 24 ząbki. Specjalnie skonstruowany punkt PIVOTA zapewniający miękkie i łatwe strzyżenie. Śruba regulacyjna pozwalająca na indywidualne nastawienie nożyczek poprzez Super-Tuning-System (STS). Śruba zabezpieczająca z efektem Turn-Stop zapobiegającym zbyt luźnemu ustawieniu. System Star-Autocleanser. Wymienne pierścienie wewnętrzne oczek uchwytów. Degażówki dla praworęcznych. Rozmiar 5.75″
Tondeo: Sprzęt do salonów fryzjerskich i kosmetycznych
kółka do balkonika rehabilitacyjnego, dlaczego często sikam, skierowanie do logopedy, kaskada cena, sklep ortopedyczny piaseczno, maszynka do mięsa i warzyw, jagody leśne, sciagacz do wtryskiwaczy, cwiczenia po operacji biodra, plaster rozgrzewający, osuszacz powietrza philips, żywe kultury bakterii
yyyyy